top of page

Vår historia

About

AQUA10 grundades 2019 av före detta NHL-spelaren Johnny Oduya ihop med två vänner.

Johnnys bakgrund inom idrott, intresse för hälsa och holistiska tänk har gjort honom väldigt medveten om vad kroppen behöver för att maximera återhämtningen och vilka ämnen som påverkar kroppen positivt.

Visionen var en dryck som återställer vätskebalansen lika bra efter ett träningspass, en lång dag i solen eller vid sjukdom utan att behöva innehålla varken koffein, färgämnen eller konserveringsmedel.

Efter en lång jakt på både tillverkare och det perfekta receptet så kom Johnny genom gemensamma bekanta  i kontakt med Mikaela Reiserer som tidigare jobbat med både livsmedel, produktion och företagsuppbyggnad. 

De var båda överens om att marknaden behöver både bättre och mer hållbara produkter. Att köpa en burk AQUA10 ska inte bara vara bra för dig som konsument utan också ge ett mervärde. 

En naturfond sattes upp till minne av en av grundarna, Jonas Göthberg, där 10% av all vinst i företaget sätts in och går till ett särskilt utvalt naturprojekt per år.

AQUA10 inkluderar även djuren genom att vara godkända av djurens rätt och helt vegansk. Detta innebär att du som konsument pantar inte bara din tomma burk till återvinning, du ger även tillbaka till både naturen och djuren samtidigt.

Sedan februari  2023 tillverkas AQUA10 i Sverige med noga kontrollerade leverantörer och ingredienser. 

johnny1.jpg
johnny1.jpg

Om Johnny

David Johnny Oduya, född 1 oktober 1981 i Stockholm, är en svensk före detta ishockeyback. Han spelade för Ottawa Senators, Chicago Blackhawks, Dallas Stars, Winnipeg Jets, Atlanta Thrashers, New Jersey Devils och Philadelphia Flyers i NHL, och på lägre nivåer för Djurgården Hockey och Frölunda HC i Elitserien och Hammarby Hockey i Allsvenskan.

Efter två Stanley Cup-vinster och ett OS  lade Johnny skridskorna på hyllan 2018 för att satsa på sitt största intresse, kropp och hälsa.

Idag är Johnny aktiv med AQUA10, sitt eget klädmärke ATUNYA och andningsstudion hale.

Johnny föreläser och tränar även unga blivande hockeytalanger både fysiskt och mentalt.

johnny4.jpg
johnny5.jpg
Namnlös design - 2023-08-16T161916.601.png
johnny2.jpg
johnny3.jpg
bottom of page